Wie zijn wij?

Car Cleaning Asten is al sinds december 2000 actief op het gebied van professionele autoreiniging en dit voor autobedrijven en particulieren. U kunt voor de reiniging van zowel het interieur als het exterieur bij ons terecht. In overleg bespreken wij de mogelijke behandelingen die wij aan uw auto kunnen geven. Wij staan u graag bij met onderbouwd advies over wat uw juist auto nodig heeft, maar de uiteindelijk keuze ligt natuurlijk steeds bij u.

Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat uw auto na een poetsbeurt een meerwaarde krijgt van € 500,- tot € 1000,-. Ook als u uw auto wilt inruilen bij aankoop van een nieuwe auto is het aan te raden om eerst de auto te laten reinigen.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een totale schoonmaakbeurt, maar wij beschikken ook over apparatuur voor het neutraliseren van vieze luchtjes in uw auto zoals rooklucht, hondenlucht en andere nare geuren. Door middel van een ozonbehandeling zullen deze nare luchtjes definitief verdwijnen, doordat de moleculen die de stank veroorzaken worden afgebroken. Tevens hebben wij een lakverzegelingspakket ter beschikking dat de kleur van uw auto veel langer glanzend houdt.

U ziet het, van een klein vlekje in uw stoel tot een complete showroombehandeling, wij doen het allemaal met plezier bij Car Cleaning Asten.

N

Service

N

Vriendelijk

N

Professioneel

CONTACT

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over Car Cleaning Asten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.