Wat doen wij

Wat is nu eigenlijk autopoetsen? Wat houdt het precies in? Eigenlijk kunt u beter spreken van een totale schoonheidsbehandeling van uw ‘heilige koe’. De auto wordt compleet van binnen en van buiten gereinigd en daarbij wordt niets over het hoofd gezien. Denkt u daarbij aan het wassen en polijsten van uw auto tot en met het uitzuigen en opfrissen van uw dashboard. Ook de stoelen en het reservewiel worden onder handen genomen. Zelfs tot achter de zonneklepjes wordt uw auto met shampoo behandeld. Indien u dat wenst, kunnen wij tevens de motor reinigen en ontvetten. Ook is er de mogelijkheid om het motorcompartiment te behandelen met een glanzend en vochtafwerend middel.

Wij kunnen u verschillende pakketten aanbieden. Zo kunt u bij Car Cleaning Asten bijvoorbeeld kiezen voor een grondige wasbeurt of enkel voor het reinigen van de stoelen. Voor een uitgebreid overzicht kunt u hier alle mogelijkheden bekijken. 
Verder kunnen wij ook industriële schade herstellen. Denkt u daarbij aan wegenwit, verfspatjes, metaaldeeltjes (van de bovenleidingen van de treinrails), teerspatjes, asfaltrestjes en industriële uitstoot.

Naast het poetsen zijn wij ook dealer van het product Waxoyl. Dit is een lakverzegeling die op de auto wordt aangebracht. Dit laten wij een uur intrekken en poetsen het er daarna weer zorgvuldig van af. Hierdoor ontstaat er een onzichtbaar, diamanthard laagje dat zich op de lak hecht. Vuil dat tegen de auto komt, hecht minder snel op het aangebrachte product en de auto is daardoor makkelijker schoon te houden. Ook is dit product in staat om de glanzende kleur veel langer vast te houden.

Indien u reclame of belettering op uw auto heeft staan, zijn wij in staat om dit er perfect af te halen. Eventuele kleurverschillen kunnen er daarna af gepolijst worden.
Voor diegenen die het hele jaar door in een schone en frisse auto willen rijden, kunnen wij een persoonlijk contract samenstellen. Uw auto krijgt de meest uitgebreide behandeling en wordt daarna een keer per maand bijgehouden voor een vooraf afgesproken wasbeurt. U als klant kunt aangeven wat u elke maand gedaan wilt hebben. Daarnaast hebben wij de zogenaamde VIP-wasbeurt. Hierbij wordt uw auto professioneel en met de hand gewassen en afgedroogd. Velgen en deurstijlen zijn hierbij inbegrepen. Bovendien worden de ramen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde opgehelderd en zuigen wij uw auto uit.

U ziet het: wat u ook aan uw auto wilt laten doen, met onze jarenlange ervaring is uw auto bij Car Cleaning Asten in goede handen!

N

Service

N

Vriendelijk

N

Professioneel

CONTACT

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over Car Cleaning Asten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.