Pakketten / Tarieven

Pakketten

U kunt bij Car Cleaning Asten kiezen uit verschillende pakketten. Daardoor bent u altijd verzekerd van een passende schoonmaakbehandeling die bij u en uw auto past. U kunt hieronder kiezen uit de volgende mogelijkheden:

1) Wasbeurt:

De auto wordt grondig met de hand gewassen en afgedroogd. De velgen worden met zuur ingespoten en geborsteld. Tevens worden de ramen ontvet en schoongemaakt.

2) Wasbeurt en opfrissen interieur:

De auto wordt grondig met de hand gewassen en afgedroogd. De velgen worden met zuur ingespoten en geborsteld. Het interieur wordt uitgezogen en het dashboard wordt opgefrist. Het kunststof krijgt weer de originele kleur en de auto wordt opnieuw voorzien van een frisse geur. Tevens worden de ramen ontvet en schoongemaakt.

3) Wasbeurt en complete showroombehandeling interieur:

De auto wordt grondig met de hand gewassen en afgedroogd. De velgen worden met zuur ingespoten en geborsteld. Het interieur wordt voorzien van een complete showroombehandeling. Het dashboard en al de andere kunststof wordt opgefrist. De stoelen en de hemel worden gereinigd. Ook de kofferbak en het reservewiel worden schoongemaakt. Tevens worden de ramen ontvet en schoongemaakt.

4) Waxbehandeling:

De auto wordt grondig met de hand gewassen en afgedroogd. De velgen worden met zuur ingespoten en geborsteld. Hierna worden de kunststof delen aan de buitenkant (bumpers, raamrubbers, ruitenwissers, e.d.) ingevet zodat zij weer de originele kleur krijgen. De auto wordt daarna in- en uitgepoetst. Tevens worden de ramen ontvet en schoongemaakt.

5) Grote beurt:

De auto wordt grondig met de hand gewassen en afgedroogd. De velgen worden met zuur ingespoten en geborsteld. Het interieur wordt uitgezogen en het dashboard en al de andere kunststof wordt opgefrist. Daarna wordt de buitenkant behandeld zoals beschreven bij pakket 4.

6) Complete showroombehandeling voor het exterieur:

De auto wordt gewassen en daarna met een lakgum behandeld. Zo wordt alle viezigheid eraf gehaald en wordt de lak glad. Dan wordt de auto gepolijst met een grove polijstpasta en daarna met een hoogglans wax nagepolijst. Dan volgt een professionele wasbeurt waarbij de velgen en de deurstijlen ook gereinigd worden. Vervolgens wordt de auto gedroogd. Daarna wordt de buitenkant behandeld zoals beschreven bij pakket 4.

7) Complete showroombehandeling:

De auto wordt zowel van binnen als van buiten compleet behandeld zoals beschreven in pakket 3 en 6.

Verder kunt u in overleg altijd terecht bij Car Cleaning Asten voor behandelingen zoals bijvoorbeeld het reinigen van de stoelen of het motorcompartiment.

N

Service

N

Vriendelijk

N

Professioneel

CONTACT

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over Car Cleaning Asten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.