Lakverzegeling Someren

R

Service

R

Vriendelijk

R

Professioneel

Bent u op zoek naar een bedrijf dat lakverzegeling kan toepassen op uw auto in regio Someren? Car Cleaning Asten is u graag van dienst. Sinds 2000 verzorgen wij wax- en wasbeurten voor auto’s. Wij werken met pakketten. U kunt zelf kiezen wat u wel en niet wilt. Wanneer u alleen een eenvoudige wasbeurt wilt, kiest u voor pakket 1. Wilt u juist een uitgebreide schoonmaakbeurt dan kunt u voor één van onze showroombehandelingen kiezen.

Lakverzegeling in regio Someren voor een glanzende auto

Veel mensen vinden het belangrijk dat hun auto er mooi uitziet. Een mooie glans draagt hier grotendeels aan bij. Wanneer u niet telkens terug wilt komen voor behandelingen aan uw lak, kunt kiezen voor lakverzegeling. Door deze behandeling is de lak langer beschermd tegen invloeden van buitenaf. Wij werken met het product Waxoyl. Deze wordt aangebracht, trekt een uur in en wordt er daarna weer zorgvuldig afgepoetst. Er blijft een onzichtbaar laagje achter op de lak. Lakverzegeling in regio Someren zorgt ervoor dat:

  • Vuil zich minder snel hecht;
  • De glans langer behouden blijft.

Maak een afspraak!

Als u graag uw auto wilt laten behandelen met Waxoyl, kunt u een afspraak maken bij Car Cleaning Asten. Bel naar 0493-68 81 28 en wij zorgen dat u snel kunt profiteren van onze handige lakverzegeling in regio Someren.

Bekijk onze pakketten en tarieven

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over Car Cleaning Asten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.