Doffe koplampen polijsten

R

Service

R

Vriendelijk

R

Professioneel

Heeft u doffe koplampen en wilt u ze graag laten polijsten? Laat dit dan doen bij Car Cleaning Asten. Wij zijn al sinds 2000 specialist op het gebied van autoreiniging. Wij maken zowel het interieur als het exterieur grondig schoon. U kunt bij ons terecht voor een grondige schoonmaakbeurt, maar ook voor het neutraliseren van vieze luchtjes in de auto of het laten verwijderen van krassen. Na een behandeling van ons ziet u auto er weer als nieuw uit.

Doffe koplampen laten polijsten bij Car Cleaning Asten

Als uw koplampen dof zijn geworden, wordt het tijd om ze te polijsten. Dit kunnen wij voor u doen. Wij gebruiken het juiste middel om de koplampen weer te laten stralen. Wij polijsten de koplampen tot ze weer glad en glanzend zijn. Polijsten heeft als gevolg dat de koplampen weer gaan spiegelen en zo hun glans weer terugkrijgen. Na het polijsten van de doffe koplampen kunt u weer veilig de weg op.

Overige schoonmaakdiensten

Car Cleaning Asten doet veel meer dan het polijsten van doffe koplampen. Zo kunt u ook kiezen voor een was- of waxbeurt. Het is zelfs mogelijk om een showroombehandeling te laten uitvoeren. Uw auto ziet er hierna weer uit als toen u hem kocht. Al deze behandelingen zijn onderverdeeld in verschillende pakketten. Als u hier meer informatie over wilt, kunt u bellen naar 0493-68 81 28. Ook een afspraak maken kan telefonisch.

Bekijk onze pakketten en tarieven

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over Car Cleaning Asten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.