Complete autoreiniging

R

Service

R

Vriendelijk

R

Professioneel

Een complete autoreiniging laat u uitvoeren bij Car Cleaning Asten. Wij zijn sinds 2000 specialist op het gebied van het reinigen van auto’s voor zowel particulieren als bedrijven. Wij reinigen het interieur en het exterieur. Na een reiniging van ons ziet uw auto er weer als nieuw uit. Zeker onze showroombehandeling is zeer populair. Laat uw auto weer stralen als nooit tevoren dankzij een complete autoreiniging van Car Cleaning Asten.

Complete autoreiniging: laat uw auto weer stralen!

Bij Car Cleaning Asten kunt u kiezen voor verschillende pakketten. Zo is het mogelijk uw auto snel en eenvoudig te laten wassen en afdrogen met de hand. Het is echter ook een mogelijkheid om uw auto volledig te laten reinigen. Wij noemen dit de showroombehandeling. Er zijn 3 types showroombehandelingen:

  • Showroombehandeling van het interieur;
  • Showroombehandeling van het exterieur;
  • Showroombehandeling van beiden.

Al deze behandelingen zijn te combineren met andere behandelingen, zoals een normale wasbeurt of een waxbehandeling. In overleg met u kunnen wij veel voor u betekenen op het gebied van autoreiniging.

Maak een afspraak voor een complete autoreiniging

Als u uw auto wilt laten reinigen bij ons, moet u eerst een afspraak inplannen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0493-68 81 28. Wij regelen dan voor u dat u zo snel mogelijk langs kunt komen. Wij hebben regelmatig aanbiedingen, dus houd dit goed in de gaten wanneer u een afspraak maakt! Hopelijk kunnen wij snel een keer uw auto reinigen.

Bekijk onze pakketten en tarieven

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over Car Cleaning Asten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.