Autobekleding reinigen

R

Service

R

Vriendelijk

R

Professioneel

Uw autobekleding laten reinigen, doet u bij Car Cleaning Asten. Sinds 2000 verzorgen wij de reiniging van auto’s voor particulieren en bedrijven. Wij maken zowel het interieur als exterieur van uw auto schoon. Een goede poetsbeurt van uw auto verhoogt de waarde van uw auto met maar liefst 500 tot 1000 euro. Het laten reinigen van uw auto is dus een goede investering.

Autobekleding laten reinigen bij Car Cleaning Asten

U kunt bij Car Cleaning Asten kiezen voor het laten reinigen van uw autobekleding of voor één van de samengestelde pakketten. Veel klanten kiezen voor een volledige wasbeurt waarbij zowel de binnen- als buitenkant van de auto worden gereinigd. De buitenkant wordt met de hand gewassen en afgedroogd, de velgen worden met zuur ingespoten en geborsteld en de ramen worden ontvet en schoongemaakt. De binnenkant van uw auto wordt uitgezogen en het dashboard krijgt een opknapbeurt. U kunt kiezen voor extra schoonmaakbehandeling, zodat uw auto er weer uitziet zoals in de showroom. De volgende pakketten worden door Car Cleaning Asten verzorgd:

  • Een reguliere wasbeurt;
  • Een wasbeurt en het opfrissen van het interieur;
  • Een wasbeurt en een showroombehandeling van het interieur;
  • Een waxbehandeling;
  • Een wasbeurt en waxbehandeling;
  • Een showroombehandeling van exterieur;
  • Een showroombehandeling van het interieur en exterieur.

Voordelige prijzen

Het laten reinigen van uw autobekleding en eventuele andere schoonmaakbehandelingen kunnen worden uitgevoerd voor zeer voordelige prijzen. Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen. Zo kunt u met veel korting uw auto laten reinigen. Wilt u een afspraak maken om uw auto te laten reinigen of heeft u nog vragen? Bel dan naar 0493-68 81 28.

Bekijk onze pakketten en tarieven

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over Car Cleaning Asten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.