Auto weer als nieuw

R

Service

R

Vriendelijk

R

Professioneel

Iedere autoliefhebber heeft graag dat zijn of haar auto ook na intensief gebruik er weer als nieuw uitziet. Hiervoor is een goede schoonmaakbeurt vaak noodzakelijk. Bij Car Cleaning Asten doen wij meer dan alleen auto’s schoonmaken. Wij bieden showroombehandelingen aan waarbij auto’s weer in oude glorie worden hersteld. Na deze behandeling kan uw auto zo de showroom in.

Een showroombehandeling van Car Cleaning Asten: uw auto wordt weer als nieuw

Er zijn verschillende soorten showroombehandelingen:

  • Een showroombehandeling van het exterieur;
  • Een showroombehandeling van het interieur;
  • Een volledige showroombehandeling.

Wanneer u kiest voor een showroombehandeling van het exterieur kunt u rekenen op meer dan alleen een simpele wasbeurt. Uw auto wordt ook gepolijst, zodat de lak weer mooi glanst. Daarnaast worden de velgen en deurstijlen gereinigd. De behandeling wordt afgesloten met een waxbeurt. Bij een showroombehandeling van het interieur worden het dashboard en overige kunststofdelen gereinigd, de stoelen en hemel worden schoongemaakt, de kofferbak en het reservewiel worden gepoetst en de ramen worden ontvet en schoongemaakt. Als u wilt dat uw auto van binnen- en buiten weer als nieuw is, is de volledige showroombehandeling perfect voor u. Dan worden beide behandelingen gecombineerd.

Contact opnemen

Om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien, is het noodzakelijk een afspraak te maken. U kunt dit doen via 0493-68 81 28. Bij Car Cleaning Asten zorgen wij ervoor dat uw auto er weer prachtig uitziet.

Bekijk onze pakketten en tarieven

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over Car Cleaning Asten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.