Auto polijsten exterieur

R

Service

R

Vriendelijk

R

Professioneel

Wilt u graag uw auto laten polijsten of andere behandelingen aan het exterieur van uw auto laten uitvoeren? Dan is het de hoogste tijd een professioneel autoreinigingsbedrijf te zoeken. Car Cleaning Asten is in dit geval een goede keuze. Sinds 2000 zijn wij gevestigd in Asten en richten wij ons op het reinigen van auto’s voor bedrijven en particulieren. Zowel het interieur als exterieur wordt volledig onder handen genomen door ons.

De auto laten polijsten om het exterieur van uw auto er weer prachtig uit te laten zien

Het exterieur van uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo is het belangrijk uw auto regelmatig te laten polijsten om het exterieur mooi glanzend te houden. Polijsten zorgt dat een oppervlak, in dit geval uw auto, weer glad en glanzend wordt. Voordat wordt gepolijst, wordt de auto gewassen. Vervolgens wordt een lakgum aangebracht. Het vuil wordt verwijderd en de auto wordt gepolijst meteen grove polijstpasta. Voor een mooie afwerking wordt nog een keer nagepolijst met een hoogglans wax. Vervolgens straalt uw auto als nooit tevoren. Het polijsten van de auto is onderdeel van onze luxe showroombehandeling, maar kan ook afzonderlijk worden uitgevoerd.

Uitstekende service

Wanneer u een afspraak maakt om uw auto te laten polijsten en zo het exterieur van uw auto op te knappen, kunt u bij Car Cleaning Asten rekenen op:

  • Een goede service;
  • Vriendelijk personeel;

U kunt een afspraak maken of informatie opvragen via 0493-68 81 28.

Bekijk onze pakketten en tarieven

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over Car Cleaning Asten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.