Auto poetsbeurt buitenkant

R

Service

R

Vriendelijk

R

Professioneel

Heeft uw auto een poestbeurt aan de buitenkant nodig? Rijd dan niet zomaar met uw auto door de carwash. Uw auto wordt zo niet op een grondige manier schoongemaakt. Het is beter om uw auto met de hand te laten wassen. Bij Car Cleaning Asten reinigen wij auto’s geheel met de hand. Daarnaast voeren wij vele andere behandelingen uit waardoor uw auto flink opknapt.

Uw auto een poetsbeurt aan de buitenkant geven? Hoe ziet dat eruit?

Bij Car Cleaning Asten is er niet één poetsbeurt van de buitenkant van uw auto, maar meerdere. Zo kunt u kiezen voor een simpele wasbeurt. Hierbij wordt uw auto met de hand gewassen en afgedroogd. Ook worden de velgen ingespoten met zuur en geborsteld. Daarnaast worden de ramen ontvet en schoongemaakt. Het is echter ook mogelijk om uw auto een waxbehandeling te geven. Alle kunststofdelen aan de buitenkant worden dan schoongemaakt. Een poetsbeurt van de buitenkant van uw auto kan gemakkelijk worden gecombineerd met een poetsbeurt van de binnenkant. Kijk naar onze pakketten om een idee te krijgen van onze behandelingen!

Plan een afspraak!

Als u de buitenkant van uw auto wilt voorzien van een grondige poetsbeurt, kunt u ons bellen om een afspraak in te plannen. Wij zijn bereikbaar via 0493-68 81 28. U kunt ons te allen tijde bellen.

Bekijk onze pakketten en tarieven

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over Car Cleaning Asten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.